Ontdek Chiang Mai & Chiang Rai

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en culturele bestemming in Thailand? Dan moet je zeker Chiang Mai en Chiang Rai bezoeken! In slechts 5 dagen kun je deze twee prachtige steden ontdekken en genieten van alles wat ze te bieden hebben.

Begin je reis in Chiang Mai, waar je kunt rondslenteren door de oude stadsmuren en genieten van de levendige sfeer. Bezoek de beroemde tempels zoals Wat Phra Singh en Wat Chedi Luang, waar je kunt genieten van prachtige architectuur en serene rust.

Maak vervolgens een dagtocht naar het Doi Suthep-Pui National Park, waar je een adembenemend uitzicht hebt over de stad en de omliggende bergen. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan de beroemde Wat Phra That Doi Suthep-tempel, die bovenop een heuvel ligt.

Na twee dagen in Chiang Mai is het tijd om naar Chiang Rai te gaan. Hier vind je de iconische Witte Tempel (Wat Rong Khun), die bekend staat om zijn unieke architectuur en prachtige details. Verken ook de levendige avondmarkt van Chiang Rai, waar je lokale ambachten kunt kopen en heerlijk streetfood kunt proeven.

Eindig je reis met een bezoek aan het Gouden Driehoek-gebied, waar Thailand, Laos en Myanmar samenkomen. Leer meer over de geschiedenis van deze regio in het Opiummuseum en maak een boottocht over de Mekong-rivier.