Ontdek Noord Thailand

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en unieke reisbestemming? Verken dan het prachtige noorden van Thailand! Met zijn adembenemende landschappen, rijke cultuur en vriendelijke bevolking is dit gebied een must-visit voor reizigers.

Begin je ontdekkingstocht in Chiang Mai, de culturele hoofdstad van het noorden. Bezoek de beroemde tempels, proef heerlijk street food en dompel jezelf onder in de lokale markten. Vanuit daar kun je de bergen in trekken. Ontdek de bergstammen en leer over hun traditionele levenswijze. Maak een wandeling door het weelderige regenwoud en geniet van spectaculaire watervallen.

Een andere must-see bestemming is Pai, een klein stadje omringd door groene valleien en warmwaterbronnen. Huur een scooter en verken de omgeving op eigen tempo. Breng ook zeker een bezoek aan de indrukwekkende Wat Phra That Mae Yen tempel.

Als je toe bent aan wat rust, ga dan naar het idyllische dorpje Mae Hong Son. Hier geniet je van serene schoonheid, omringd door bergen en mistige valleien.

Kortom, het noorden van Thailand biedt avontuur, cultuur en natuurlijke schoonheid in overvloed.